Придружете
ни се!

Можете да го споделите нашиот успех, сега.
Станете овластен SsangYong дилер! повеќe...

Join us

SsangYong
New Korando

Стилизиран во Италија. Изработен во Јужна Кореја.

Доаѓа наскоро...
повеќe...

Korando Special Offer

SSangYong
Rexton W

4x4, 220 e-XDi (178 кс)
Mercedes-Benz 7AT


Сега од 27'825 Euro!
повеќe...

Rexton W Special Offer

SsangYong
Tivoli

Kомплетно нова платформа
TIVOLI - ILOVIT.

Сега од 14'900 Euro!
more...

Tivoli Special Offer