Скопjе


Ратола Македониjа - Централа

ул. "III-та Македонска Бригада" 68

GPS N 41.9839703 E 21.4489914
Возила:

tel: 071/233-888;

Делови:

tel: 071/233-888;

Работно време:

Пон-Пет: 08:00 - 17:00

Сабота: 09:00 - 15:00

www.ratola.mk


Скопје Цилаз

ул. "III-та Македонска Бригада" 68

GPS N 41.9839703 E 21.4489914
Овластен автосервис:

tel: 02/2442 451

Работно време:

Пон-Пет: 08:00 - 17:00

Сабота: 09:00 - 15:00


Штип


Прима Инкасо

нас. Три Чешми ББ

GPS N 41.772889 E 22.140444
Возила:

tel: 071/341-082;

Работно време:

Пон-Пет: 08:00 - 17:00

Сабота: 08:00 - 17:00


Како да станете овластен дилер

Дали би сакале да бидете дел од нашата успешна мрежа?

Придружете ни се!

И станете дел од нашата многу успешна мрежа на овластени дилери, додека сè уште имаме отворени позиции на располагање.

Нашата филозофија отсекогаш била таква да сме силно фокусирани кон клиентите. Со поставувањето на секој нов овластен дилер, нашата цел е да се развие долгорочна соработка со поединци и / или компании кои ја делат нашата посветеност кон клиентите и кон заедниците во кои тие се наоѓаат.

За сите вас кои ја делите нашата филозофија и имате големо познавање на пазарот, успешно бизнис искуство и финансиска способност, можноста да станете овластен дилер на Ratola може да биде вистински чекор.

Доколку сте заинтересирани, пуштете ни

Предности на купувањето од овластени дилери

Зошто да купам од овластен дилер?

Корист за клиентите

Ratola сака да се осигура дека вашето искуство со нашите производи и услуги е на извонредно високо ниво. Ние сакаме да пружиме искуство кое ќе ве направи целосно задоволни - тоа е мотото на брендот Ratola. Во функција на обезбедување на оваа цел, ние работиме исклучиво со внимателно избрана група на дилери кои ги исполниле нашите стандарди и со тоа ја заслужиле привилегијата да станат овластени Ratola дилери.

Предности

  • Само производи и услуги купени од овластен дилер, ги исполнуваат условите за гаранција од Ratola. Неавторизирани добавувачи и сервисни работилници не можат да ги обезбедат овие гаранции.
  • Со купувањето Ratola производи и услуги од овластен Ratola дилер, клиентите ќе го имаат најдобриот можен третман пред-, за време-, и по продажбата.
  • Овластениот дилер располага со персонал со многу познавања и компетенции, поткрепен со фабрички сертификати, и ја има потребната експертиза како би ви овозможил одржување и сервисирање со висок квалитет.