Ратола

Македонија

Ratola

Компанија од Ратола Групацијата

Компанијата Ратола се карактеризира со професионализам, динамична развојна стратегија и професионален однос кон клиентите и деловните партнери. Како дел од Ратола Групацијата, Мак Ратола д.о.о. своите активности во Македонија ги започна во 2005 година. Влечејќи инспирација од неколку децениското богато искуство на Ратола Групацијата - а кое го карактеризира врвно искуство и стручност при давањето услуги и поддршка, ние со гордост ги истакнуваме нашите задоволни клиенти, квалитетот на понудените услуги и конкурентните цени.

Нашата мисија е фокусирањето врз клиентите и нивното задоволство.

Нашата цел е да изградиме долгорочни врски со секој клиент, на начин кој значи давање професионални пост-продажни услуги и техничка поддршка.

Нашите амбиции не застануваат тука. Стратегијата за натамошниот развој е првенствено фокусирана на експанзија на нашата продажна мрежа, со планови за значително зголемена деловна соработка со мрежа на независни дилери.