Aвтомобил "2 в 1"

Универсалното решение за ежедневието и за почивните дни

XLV dashboard

Подобно на екстериора, интериорният дизайн на XLV създава динамична атмосфера с модернизма на луксозно жилищно пространство, което е едновременно стилно и съвременно. Макар и компактен, луксозният интериор предлага щедро, светло и просторно място за петима пътници, а широчината на таблото е допълнително подчертана от централната маска с формата на птица с разперени крила. Новият XLV може да се похвали с интериор, надхвърлящ очакванията дори на най-взискателния клиент - с модерно и ергономично място на водача, същевременно дизайнерски, луксозно изпълнен и богат на екстри салон, за максимален комфорт на всеки пътник. Версията Premium е с отопляеми кожени седалки и ниво на оборудване, недостижимо от конкурентите в този клас.

Вътрешно пространство

Увеличено и съвършено организирано

XLV outdoor

Щедрият товарен обем от 720 литра е достатъчен, за да бъде превозвана широка гама от екипировка за развлечения сред природата, а вторият ред седалки може да бъде сгънат и товарният обем да бъде увеличен, както се очаква от един лайфстайл SUV.


Вариации на седалките

Подвижни и приспособими

XLV seats

Предните кресла изглеждат, усещат се и се настройват като седалки на спортен автомобил. Облегалките на втория ред седалки се накланят до ъгъл от 32.5 градуса, а подът е фактически равен, осигурявайки забележителен простор за трима възрастни отзад. Централният подлакътник се спуска от облегалката за допълнителен комфорт в случаите, когато на задната седалка пътуват до двама пътници.


XLV seat variation 1

5 места

Стандартната конфигурация на седалките позволява да се возят комфортно 5 души.

XLV seat variation 2

2-ри ред сгънат на 40%

Позволява транспортиране на дълги предмети като стикове за голф, сноубордове или ски.


XLV seat variation 3

2-ри ред сгънат на 60%

Позволява транспортиране на дълги и обемисти предмети.

XLV seat variation 4

Изцяло сгънат 2-ри ред

Осигурява максимален товарен капацитет