Върховно предствяне на пътя и извън него

Високотехнологични функции за по-добра ефективност и максимално удоволствие от шофирането

New Rodius in motion

Създадена от SsangYong, производител на всъдеходи с огромен опит, цялостната структура на Rodius е подчинена на стабилността - както на пътя, така и извън него. Новият двигател и доказаното задвижване, усъвършенствано с модерни технологии, предлагат най-страхотно усещане, което можете да очаквате, управлявайки надежден високопроходим автомобил.

Вълнуващо ново сърце

По-добро представяне от всякога

Rodius 2.2 e-xDi engine

Rodius е задвижван от нов турбодизелов двигател с директно впръскване, с работен обем от 2,2 литра и мощност от 178 к.с., отговарящ на европейския стандарт за контрол на вредните емисии Евро 6. Двигателят е разработен така, че да поддържа максимален въртящ момент при ниски обороти, което се изразява в превъзходна ефективност и още по-добра динамика. Максималният въртящ момент се поддържа в диапазона между 1,400-2,800 оборота в минута, където двигателят работи през повечето време, което гарантира и отлично ускорение при изпреварване.

Превключи на по-висока скорост!

Качествена механична или автоматична трансмисия за всеки стил на шофиране

Rodius 7-speed automatic transmission from Mercedes

6-степенна механична скоростна кутия

Покривайки широк диапазон от предавателни числа, 6-степенната механична скоростна кутия е разработена за по-добро начално ускорение и висока горивна ефективност при шофиране на магистрала при ниски обороти. Чрез оптимизация на смазването е подобрена цялостната работа и надеждността на скоростната кутия, а специално внимание е отделено на намаляването на шума при смяна на предавките.

7-степенна E-tronic автоматична скоростна кутия от Мерцедес

Автоматичната 7 E-tronic трансмисия, произведена от Mercedes-Benz, осигурява гладко и тихо превключване на предавките. Усъвършенстваният изкуствен интелект следи движението на автомобила и може да предвиди намеренията на водача, докато оптималната смяна на предавките осигурява най-доброто представяне при шофиране с висока скорост, като едновременно с това подобрява разхода на гориво.

Ръчен режим на управление (със 7-степенната AT)

Rodius с автоматична трансмисия има и опция за спортно управление. Превключвателят, разположен на скоростния лост, позволява на водача да сменя предавките надолу и нагоре ръчно.

Удобство на лимузина, здравина на SUV

Rodius разполага със същите съвременни технологии, отговарящи за гладката и комфортна возия, които можете да откриете в една луксозна лимузина. Пътуването в този SUV е гарантирано удоволствие както за водача, така и за пътниците.

Rodius suspension

Съвременно окачване за безопасно и приятно пътуване

Взаимстваното от флагмана Chairman предно окачване на Родиус е с винтови пружини и двойни триъгълни носачи. То осигурява максимално плътен контакт на купето със земята, ограничавайки страничното клатене. Сложното многораменно задно окачване поглъща ударите от неравностите на пътя. Резултатът от тази комбинация е изключително комфортна возия, принос за която има и дългата колесна база.