Технологии Прилагаме най-новите решения

Rexton tech cover
Гордо SUV наследство и модерна експертиза

Ние не просто разбираме от 4x4, ние сме експерти в тази технология с над 67 години опит в производството на автомобили със задвижване на четирите колела.

Rexton се задвижва от 2.2-литров турбодизелов двигател с мощност от 202 к.с. и разполага с подобрено независимо задно окачване за превъзходно управление и качество на возията.

В нормални условия автомобилът работи на задно задвижване, което подобрява стабилността му чрез оптимизиране на разпределението на теглото, но при нужда водачът може да избере един от двата режима на пълноприводно задвижване.

Освен това, Rexton може да тегли прикачен инвентар до 3 тона, което е най-доброто постижение в неговия клас.


Двигател и трансмисия Страхотна тяга и плавно превключване

Rexton 8-speed automatic transmission
Двигател: 220 e-XDi

Новият високоефективен и изключително тих 220 e-XDi турбодизелов двигател достига 202 к.с. мощност при 3800 об./мин. и максимален въртящ момент от 441 Нм при едва 1600 об./мин. Проектиран за висок въртящ момент от много ниски обороти, той осигурява безпроблемно пътуване, независимо от условията, независимо от товара.

Трансмисия: 8-степенна автоматична

Всеки Rexton се предлага с модерна 8-степенна автоматична трансмисия, сменяща предавките с издръжливост и гладкост от световна класа.

Задвижване 4WD

Rexton part-time 4x4
Експертът по 4x4

4x4 системата на новия Rexton е резултат от нашия изключителен опит с непрестанно усъвършенстващата се 4x4 технология.

За по-голяма ефективност и икономия на гориво Rexton е оборудван със система за непостоянно 4х4 предаване, която задвижва задните колела при нормални пътни условия. Задвижването на 4-те колела може да бъде избрано по електронен път, когато е необходимо, а за най-тежките условия извън пътя е на разположение понижаваща предавка.


Сигурност Повече защита от всякога

Rexton G4 9 airbags
Подобрена безопасност на всички пътници

81,7% от тялото на Rexton се състои от високоякостна стомана с голяма плътност, която му осигурява превъзходна здравина и защита срещу деформация при сблъсък.

Концептуално новата рама „Quad Frame“ е специално разработена за да намали възможността от нараняване на пътниците в автомобила при сблъсък. Частите на рамата се отличават с четирипластова структура, която надвишава световния стандарт за безопасност при страничен сблъсък. „Краш-зоната“ на рамата е специално проектирана да поглъща енергията на челния сблъсък, като по този начин защитава хората в купето.

Rexton разполага с девет въздушни възглавници, включително въздушна възглавница за коленете на шофьора и странични въздушни възглавници на втория ред седалки.