Технологии Върхово представяне на пътя и извън него

korando tech cover
Високотехнологични функции за подобряване на ефективността и увеличаване на удоволствието от шофирането

От момента, в който се настаните на шофьорската седалка, натиснете бутона за стартиране и включите на скорост, изцяло новият Корандо Ви осигурява комфортно пътуване с превъзходна стабилност и изключителна динамика, оставайки впечатляващо тих дори при високи скорости.


Двигател и трансмисии Страхотна тяга и плавно превключване

korando Turbo gasoline engine
Динамично шофиране

Korando се предлага с изцяло нов 1.5 GDI-Turbo бензинов двигател или нов 1.6-литров турбодизелов двигател, гарантиращи максимална горивна ефективност и удовлетворение от шофирането, независимо от вашия избор.

Автоматична трансмисия

6-степенната автоматична скоростна кутия на Korando е от реномирания японския производител Aisin SEIKI. Оборудвана е с изкуствен интелект, който осигурява динамично шофиране и оптимално превключване на предавките. Смяната на скоростите става автоматично в зависимост от температурата на маслото в скоростната кутия и пътните условия.

Ръчна трансмисия

Работещата в широк обхват от предавателни числа 6-степенна ръчна скоростна кутия е специално разработена за по-добро начално ускорение. При шофиране по магистрала тя осигурява работа в ниски обороти на двигателя и висока горивна ефективност. Нейната ефикасност и здравина са подобрени чрез оптимизация на смазването, а шумът при смяната на предавките е сведен до минимум чрез съвременни инженерни решения.


Сигурност Вземи контрола в свои ръце

korando safety cover
Винаги под контрол

Технологиите "Deep Control" превръщат перфектната безопасност в реално постижима цел. Независимо дали шофирате из града или пътувате на дълги разстояния, "Deep Control" Ви осигурява пълно спокойствие и издига увереността Ви при шофиране на съвсем ново ниво.

Тази интегрирана система за "дълбок контрол" използва камери, радар и сензори, за да подпомага водача по всяко време.


Korando 5 stars EuroNCAP
5-звездна сигурност

Изцяло новият Korando получи 5 * Euro NCAP рейтинг за безопасност - най-безопасният сред тестваните модели. Можете да сте напълно уверени в избора си, защото надеждността му е проверена.


korando front korando side korando rear