Градската класика

Корандо отвежда представата за SUV до нови висоти

С течение на годините, Корандо се е утвърдил като динамичен класически всъдеход. Днес новото Корандо извежда концепцията за SUV до нови висоти, отговаряйки на потребностите и предпочитанията на съвременния автомобилен пазар. Просторното купе на всъдехода се слави с изискан дизайн и заоблени линии, които подчертават непреходната му красота. Верен на оригиналния дизайн на италианската легенда Джорджето Джуджаро, новият Корандо си остава благородна комбинация от италианска форма и южнокорейска функция.

Еволюция до съвършенство

Всичко, което някога сте искали от един SUV

Korando Exterior Front

Модерното разбиране за джип

Новото поколение Корандо е все така гордо и елегантно, а неговата динамика, проходимост и практичност Ви дават всичко, което някога бихте пожелали от един SUV.

Предницата на новия Корандо е изцяло прекроена по формата на новата радиаторна решетка и броня. Докато линията на горната решетка намира естествено продължение в предните светлини, долната решетка е свързана директно с фаровете за мъгла и кореспондира с бронята, придавайки на всъдехода отличителен и дързък вид.

Новите фарове са с индивидуални вътрешни лещи за по-луксозен вид, докато светодиодните дневни светлини, наредени в долната им част, са едновременно забележителни и ефективни.

Korando radiator grille

Спортна радиаторна решетка и двуцветна броня с хром-акценти

Новата радиаторна решетка подсилва спортния вид на предницата, а двуцветната броня с хромирани елементи хармонира с цялостния стил, добавяйки усещане за лукс.


Korando welcoming light

LED осветление в страничните огледала

Вграденото в огледалата за задно виждане LED осветление има за цел да освети пространството в близост до автомобила, като по този начин осигурява безопасност на водача по време на качване и слизане от превозното средство.

Korando front fog lamp

Фарове за мъгла с вградени мигачи

Вградените в двуцветната предна броня фарове за мъгла с интегрирани пътепоказатели се вписват хармонично в стила на Корандо.


Korando front

Харизматичен и елегантен


Стилът на новия Корандо е градски, но с добавени спортни елементи, подчертаващи неговата мощност и бързина.
Новите 18-цолови лети джанти с полиран ръб (diamond-cut) още повече подсилват атлетичното му излъчване.

Korando light alloy wheel 16 inch

джанти от лети сплави 16"

Korando light alloy wheel 18 inch SILVER

джанти от лети сплави 18"
SILVER diamond-cut

Korando light alloy wheel 18 inch BLACK

джанти от лети сплави 18"
BLACK diamond-cut

Грациозно изписан силует

Естетика в детайлите

Korando lifestyle

Характерната странична линия продължава до стоповете, където естествено се слива с двуцветната броня. Тези довършителни щрихи не само подчертават динамичния и луксозен ефект на автомобила, но са и силен отличителен белег, чрез който Корандо изпъква гордо и ярко сред всяка тълпа.


Korando back design dual tail pipe

Двоен ауспух

Хромираният двоен ауспух подсилва спортното излъчване на задната част.


Korando exterior roof rail

Релси за багажник и панорамен ел. люк

Надлъжните релси на покрива придават на Корандо по-масивен вид, характерен за един истински SUV. Тонираният панорамен ел. люк може да се отваря изцяло, чрез приплъзване или с повдигане, а в затворено положение да се покрие с щора, за да се запази хладината в купето.

Korando privacy rear glasses

Дискретно затъмнени и соларни стъкла

Фабрично тонираните стъкла на задните врати и на петата врата запазват хладен интериора и допринасят за луксозния вид на Korando. Челното стъкло и стъклата на предните врати са соларни.

Цветова палитра

Изборът на цвят на автомобила отразява в голяма степен личността на водача

Korando color configurator
Grand White
Grand White
Silent Silver
Silent Silver
Techno Gray
Techno Gray
Flaming Red
Flaming Red
Dandy Blue
Dandy Blue
Space Black
Space Black

Цветови конфигуратор: Изберете цвят и щракнете с мишката върху него, за да видите как би изглеждал Вашият Корандо.

Забележка за цветовете: Цветовете на боята може леко да се различават от показаните снимки поради особеностите на фотографията и настройките на Вашия монитор. Моля, преди да направите поръчка, да направите справка с физическите цветови мостри, налични при Вашия оторизиран дилър.