Дизайнерска Концепция Класен автомобил с повишена проходимост

Korando outdoor
Класен автомобил с повишена проходимост

Нова платформа, нов дизайн, нови двигатели – нашият нов "Gangnam style" Корандо внася свеж полъх в пазара на компактните кросоувъри. Южнокорейският SUV специалист SSangYong представя разнообразни и значими иновации в своето четвърто поколение Корандо, което олицетворява модерния и динамичен градски шик. Съчетвайки в себе си нисък разход на гориво с висока ефективност, привлекателната визия на стилен семеен хечбек с приключенския дух и проходимостта на SUV, Корандо задоволява изцяло нуждите на съвременния човек.

Проектиран и разработен за високоекологична ефективност, Корандо предлага невероятна икономия на гориво и ниски емисии на въглероден двуокис. Доказаната сила и безопасност, които са в гените на един истински SUV, заедно с комфорта и изискаността на премиум марка като SSangYong, превръщат Корандо в най-доброто предложение в класa на средноразмерните SUV.


Екстериор Изтънчен универсален стил

Привлекателен и комфортен за всеки

korando exterior styling
Дързък атлетичен силует

Всичко в стила на Корандо е замислено така, че да подчертае мощната и надеждна AWD-проходимост.

Внушителната харизматична предница на Корандо, решителната линия на ъгловатите фарове, спортната радиаторна решетка, изразителните въздухозаборници, заедно с хромираните елементи и характерни калници допълват динамичния профил.

Двуцветната задна част с двоен ауспух съвършено подчертава динамичния образ на този спринтьор. Характерната линия от фаровете до стоповете следва плътно контурите на купето, за да обрисува съвършенната атлетична форма на Корандо.

Екстериорът на Корандо впечатлява с агресивните графични елементи, които допълнително подсилват концепцията за мощ, облечена в елегантност.


All New Korando exterior cover 2

Цветова палитра (Екстериор)

Изборът на цвят на автомобила отразява в голяма степен личността на неговия собственик. От изисканото "Благородно бяло" до класическото "Космическо черно", Корандо може да бъде поръчан в 6 различни класни разцветки.

Изборът на цвят на автомобила отразява в голяма степен личността на неговия собственик. От нежното "Благородно бяло" до класическото "Космическо черно", изцяло новият Корандо може да бъде поръчан в няколко класни разцветки.

Забележка за цветовете: Цветовете на боята може леко да се различават от показаните снимки поради особеностите на фотографията и настройките на Вашия монитор. Моля, преди да направите поръчка, да направите справка с физическите цветови мостри, налични при Вашия оторизиран дилър.

Grand White
Grand White
Platinum Grey
Platinum Grey
Dandy Blue
Dandy Blue
Space Black
Space Black

Забележка за цветовете: Цветовете на боята може леко да се различават от показаните снимки поради особеностите на фотографията и настройките на Вашия монитор. Моля, преди да направите поръчка, да направите справка с физическите цветови мостри, налични при Вашия оторизиран дилър.


Интериор Изчистен и ергономичен

Korando interior
Интериорен дизайн в Дзен стил

Интериорът на Корандо отразява източния дух на умереност и финес. Изключително стилното арматурно табло е вдъхновено от крилете на танцуващ жерав, а инструментният панел, съставен от два големи циферблата, разделени от дигитален дисплей, е изчистен и лесен за разчитане. Дизайнерите на Корандо са успели да оптимизират пространството така, че да постигнат максимален комфорт и практичност в един висококачествен интериор, ориентиран към водача.


Вътрешно пространство Гъвкаво и функционално

Korando interior - leather seats
Адаптивност на интериора

Всички седалки на Корандо могат да се накланят, за да осигурят нужния комфорт на водача и на пътниците. Задните седалки се сгъват по множество начини, увеличавайки товарното пространство и възможните приложения на автомобила, докато различните прегради и отделения запазват багажа добре подреден и защитен.


Функции на седалките (*опционални)

Korando heated seats
Седалки с отопление
Korando ventilated seats
Седалки с обдухване